الماس ها ابدی اند چهارمین رمان از سری کتابهای جیمز باند نوشته ایان فلمینگ بریتانیایی است که برای اولین بار در سال ۱۹۵۶ منتشر شد. فیلمی که بر مبنای این کتاب ساخته شد، آخرین فیلم از سری جیمز باند با بازی شان کانری در نقش اصلی است. همانند سایر کتابهای این سری، در الماس ها ابدی اند جیمز باند مأمور مخفی با کد ۰۰۷ با مأموریتی جدید مواجه است و در راه انجام این مأموریت ماجراهای مهیج و خطرناک زیادی را از سر میگذراند. کتاب الماس ها ابدی اند با ترجمه محمدهادی سالارورزی توسط انتشارات چترنگ به چاپ رسیده و در دسترس است.
همانطور که از عنوان کتاب برمیآید داستان کتاب به الماسها ارتباط دارد. الماسهای مد نظر الماسهایی هستند که از معادن سیرالئون آفریقا از طریق انگلستان به لاس وگاس آمریکا قاچاق میشوند و عهدهدار این قاچاق کانالی از خلافکارهای حرفهای هستند که از سیرالئون تا لاس وگاس کار را به دقت انجام میدهند تا هیچ مدرکی باقی نگذارند. جیمز باند توسط رئیسش -ام- مأمور میشود در جایی اوایل کانال خود را به جای یکی از رابطها وارد ماجرا کند و از رویه قاچاق الماسها اطلاعات کسب کند. باند باید با دختری به نام تیفانی کیس، از اعضای فرعی قاچاقچیان همکاری کند و از همان ابتدا به او دل میبازد.

ایان فلمینگ ایده الماس ها ابدی اند را از داستانی که در روزنامه ساندی تایمز خواند گرفت. او برای نوشتن این کتاب تحقیقات گستردهای انجام داد؛ با یکی از رؤسای سابق سازمان ام آی ۵ –سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا- ملاقات کرد و ظرفیتهای پنهان تجارت الماس را مورد بررسی قرار داد. حاصل تحقیقات فلمینگ هم در رمان الماس ها ابدی اند مورد استفاده قرار گرفت و هم در کتاب غیرداستانی به نام قاچاقچیان الماس که در ۱۹۵۷ منتشر شد. فلمینگ همچنین به آمریکا سفر کرد، از اداره پلیس لس آنجلس دیدن کرد و در مورد سازوکار مافیا در آمریکا اطلاعات کسب کرد. به لاس وگاس رفت و اطلاعاتی در خصوص روشهای تقلب در کازینوی هتلها جمعآوری کرد و بازدید از چشمههای آبگرم منطقه ساراتوگا ایدهی صحنهی حمامهای گل و گوگرد اکمی در این کتاب را پروراند.
کتاب از زاویه دید دانای کل روایت میشود که نه تنها کلیه اقدامات باند و شخصیتهای پیرامونش را مطرح میکنند، بلکه افکار و احساسات باند را نیز در برمیگیرد. الماس ها ابدی اند در ۲۵ فصل ارائه میشود که هر یک از فصلها با توجه به رویدادهای آن فصل نامگذاری شدهاند. عنوان کتاب اشاره به جاودانه و ابدی بودن الماسها در مقابل سایر جنبهها دارد، الماسها مانند مرگ جاودانهاند.
دوستان این کتاب رو نشر چترنگ با ترجمه آقای محمدهادی سالارورزی چاپ کرده .